Wie ben jij?

Het individuele talent maakt iemand uniek. Aan de andere kant gedragen we ons allemaal hetzelfde, door het universele (overlevings)talent van de mens, lijken wij als twee druppels water op elkaar.

In een talentontwikkeltraject bij MonadCompany leer je wat jouw unieke talent is. Je gaat ook begrijpen hoe je de ontwikkeling van dat talent vaak zelf in de weg staat.
Over het algemeen zijn er twee goede redenen om talent ontwikkeling te gaan doen: Motivatie vanuit wat je meer wilt of je bent gemotiveerd vanuit wat je minder wilt.
Je talent inzetten levert je meer enthousiasme, energie, daadkracht, richting, duidelijkheid, trots, kracht, veiligheid en zekerheid op. Natuurlijk is talentontwikkeling een proces, een ontwikkelproces dat voor jou een duurzaam resultaat in de goede richting geeft.
Als het niet lukt om je talent in de wereld te zetten, dan kan dat verregaande gevolgen hebben. Het kan je stress opleveren. Soms zelfs een burn-out. Of je bent gefrustreerd, geïrriteerd en dat kost je veel energie. Of je hebt moeite om uit de comfort-zone te stappen, als vanzelf voldoe je aan verwachtingen van anderen terwijl jij het kind van de rekening blijkt te zijn. Je verlamd door faalangst, en bent zelfonzeker soms schieten mensen in een depressie. Als je je niet meer veilig voelt of vaak in paniek bent.

Voel jij het verlangen om je situatie te veranderen?