Wat mensen beweegt

Iedere organisatie, ieder team, ieder mens heeft het potentieel om iets unieks te doen, een talent te realiseren. Een bijdrage die belangrijk is, energie en betekenis geeft. Het talent dat het mogelijk maakt dat je de situatie op je werk, of in je omgeving, beter achterlaat dan je hem aantrof.

Helaas is dit vermogen sterk geremd of zelf onzichtbaar wanneer we zijn gevangen door stress, frustratie, gelatenheid, teneergeslagenheid of het gevoel van onveiligheid.
Talent en belemmering. Deze ogenschijnlijke tegenstrijdigheid zit in ons allemaal als een evolutionaire blauwdruk.
Maar al te vaak slaat ons overlevingsmechanisme aan terwijl er geen direct levensgevaar is. Dit automatisme leidt tot ineffectief gedrag, energie verlies en ineffectieve gedachtepatronen (zoals bijv. stress en piekeren).
In een talentontwikkeltraject bij MonadCompany leer je in deze situatie meesterschap te verkrijgen.

Door erkenning en herkenning van deze patronen en vervolgens te interveniëren op het gedrag dat daar normaliter automatisch op volgt kunnen we onszelf veranderen. Je leert nieuwe gedragspatronen aan die succesvoller en effectiever zijn.
Maar misschien zelfs belangrijker dan het succes is het positieve gevoel dat ontstaat als wij het stuurwiel van werk en leven in de hand hebben.

Talentmatch

De talentmatch geeft je kijk op jouw aard en aanleg. Een punt op de horizon waar je naar op weg kunt, nieuw perspectief. In een impactvol gesprek wordt jouw talent aan je gepresenteerd in de herkenbare context van jezelf.

Angst&Moed

Jouw overlevingsmechanisme wordt getriggerd door Angst en gevaar.
Leer deze mechanismen kennen. leer de vijf vormen van Moed kennen die je kunt ontwikkelingen om jouw talent te realiseren.

Talentontwikkeling

Een talentontwikkeltraject bij MonadCompany leert jou je talent in de realiteit te brengen.
Door het bewustmaken van jouw Angst&moed patronen en praktijkgerichte oefeningen verander je jouw realiteit.