Wie ben jij?

Jouw talent maakt je uniek.
Aan de andere kant gedragen we ons verassend genoeg op eenzelfde manier.

In een talentontwikkeltraject bij MonadCompany leer je wat jouw unieke talent is. Je gaat ook begrijpen hoe je zelf de ontwikkeling van dat talent in de weg staat.
Over het algemeen zijn er twee goede redenen om talent ontwikkeling te gaan doen: Motivatie vanuit wat je meer wilt of je bent gemotiveerd vanuit wat je minder wilt.
Je talent inzetten levert je meer enthousiasme, energie, daadkracht, richting, duidelijkheid, trots, kracht, veiligheid en zekerheid op. Talentontwikkeling is een proces, een ontwikkeling met een duurzaam karakter, het gaat je levenlang mee.
Als het niet lukt om je talent in de wereld te zetten, dan kan dat verregaande gevolgen hebben. Het kan je stress opleveren. Soms zelfs een burn-out. Of je bent gefrustreerd, geïrriteerd en dat kost je veel energie. Of je hebt moeite om uit de comfort-zone te stappen, als vanzelf voldoe je aan verwachtingen van anderen terwijl jij het kind van de rekening blijkt te zijn. Je verlamd door faalangst, en bent zelfonzeker soms schieten mensen in een depressie. Als je je niet meer veilig voelt of vaak in paniek bent.

Verlang jij om je unieke kant in de realiteit te brengen?